top of page

MONTAGNE

MONTAGNE uusi tuleva kenkä ja muoti maailman vakio nimi. Montagne valmistaa omia kenkiä muoti ja asiakas edellä. He halusivat luoda kengän joka kuvastaa heitä, että asiakkaita. Näin syntyi Montagne ONE malli. MONTAGNE:n yritys idea on myös kerätä asiakkaiden vanhoja kenkiä (rikkinäisiä ja ehjiä) ja antaa niille uusi elämä joko lahjoituksen muodossa tai valmistamalla kengän kumista täysin uutta materiaalia esim. kuntosalien mattoja. 

MONTAGNE projektissa rakensimme brändin alusta alkaen. Halusimme luoda suomalaiseen sneaker kulttuuriin jotain uutta ja jotain mitä ei olla ennen nähty. Brändin ilme on mystinen hienostunut, mutta kuitenkin helposti lähestyttävä. Suunnittelimme MONTAGNE:lle tuotteen mistä tehtiin tech-pack tehtaalle. Pakkaukset ja muut suunnitelmiin sopimaan brändi ilmeeseen. Markkinointi suunnitelman toteutimme myös ja he ottivat myös sosiaalisen median paketin, eli me hoidamme koko sosiaalisen median tuotannon. 

Autoimme myös rahoituksen haussa. MONTAGNE:n projekti sai yhteensä noin 40 000 € rahoituksen projektiinsa ELY-keskukselta. 

 

HD pictures (4).JPG
bottom of page